9 “stappenplan” RT-Webdesign

Tijdens een gesprek zal er ter tafel komen waar u precies naar op zoek bent. Een website? Een webshop? En wat voor een dan? Samen kijken we naar uw wensen en eisen en samenhangend meteen de mogelijkheden zodat ik uw wensen zo volledig mogelijk in beeld heb. Ook wordt gekeken wat u al in huis heeft. ( denk hierbij aan afbeeldingen, teksten, huisstijlen en een logo )

Aan de hand van het gesprek wordt er een gratis vrijblijvende offerte opgesteld. In deze offerte leest u waar u aan toe bent.

( Geen verrassingen achteraf! )

Niet alleen wordt er na goedkeuring van de offerte meteen aan de website gestart ook wordt het domeinnaam en hostingpakket verzorgd.

U zult na enkele werkdagen een schetsontwerp van de lay out ontvangen waarop u uw feedback kunt geven. Uw feedback wordt uiteraard meegenomen in de verdere verwerking van de website.

Na goedkeuring van het schetsontwerp zal ik verder gaan. Bent u niet tevreden? Dan ga ik net zolang door als nodig is.

Wanneer ik klaar ben met de indelingen van de website en alle bouwblokken op zijn plaats staan zal er een tussentijdse oplevering aangeboden worden. U heeft de mogelijkheid om aan te geven wat juist wel en juist niet mooi is betreft de indeling van de pagina’s

Vanaf nu kunt u op ieder gewenst moment de voortgang bekijken.

Ondertussen wordt er ook aan Social Media etc etc gedacht

Klaar!

De website heeft een mooie vormgeving echter moet de website mogelijk nog gevuld worden. Dit hangt er vanaf of er tussendoor documenten worden aangeleverd. De website is klaar voor gebruik.

Voordat de website “officieel” de lucht in gaat gaan we eerst samen zitten.

Dit om het systeem aan u uit te leggen. Het is namelijk mogelijk om alles zelf te wijzigen waar en wanneer dit gewenst is.

Samen doorlopen we de backend van de website stapsgewijs en zullen al uw vragen beantwoord worden.

De website staat online en is benaderbaar voor een groot publiek!

Onze communicatie eindigt hier niet bij!

U kan mij altijd bereiken voor eventuele vragen of opmerkingen. Ook zal er indien gewenst meegedacht worden op het gebied van marketing.

Koffie?