07 jul 2016

Sponsor ST4x4Fun.nl

Met trots hebben wij de website voor St4x4Fun ontworpen en als sponsor zijnde aangeboden.

“Peter, Jac en Wim starten Stichting 4×4-fun, waarbij ze de taken om de stichting goed te laten draaien met z’n drieen onderverdeeld hebben. Ze zijn al geruime tijd bevriend met elkaar en hadden het plan opgevat om in 2016, als liefhebbers, een off-road rit te organiseren. Deze off-road rit was bedoeld om mensen met een beperking te laten meegenieten van een rit als deze.

Echter, ze kwamen er al snel achter, dat er best wat komt kijken, bij het organiseren van zo’n rit. Ook werden de kosten voor het organiseren hoger dan verwacht, als vrijblijvend vriendengroepje wordt het dan al gauw een lastige zaak, vandaar het opzetten van een stichting. Alles staat nu goed op papier, ze kunnen donaties van sponsoren en donateurs eenvoudig administreren en verantwoorden, maar wat veel belangrijker is, is dat Stichting 4×4-fun meerdere evenementen kan organiseren voor 4×4 liefhebbers in het algemeen.

Het meest voorname doel van de stichting is om in de regio Brabant veel leuke 4×4 evenementen te organiseren voor donateurs, dit varieert van puzzelritten en uitjes naar bijvoorbeeld andere 4×4 clubs die wat organiseren. Hierbij is iedereen welkom, zolang het maar gaat om mensen die op een verantwoorde en maatschappelijk verantwoorde manier off-road plezier willen beleven. De factor ‘fun’ staat hierbij hoog in het vaandel.

Stichting 4×4-fun start rustig, maar volgens Peter Pijnen, die tevens voorzitter is, wil men in de (nabije) toekomst meer gaan organiseren, waarbij een toertocht met overnachting zeker een wens is. Voor nu kunnen we je aanraden om de facebookpagina van deze jonge stichting te volgen.

De mannen staan overigens open voor suggesties, dit kun je doen naar: info@st4x4fun.nl