SSL IS BELANGRIJK, MAAR WAAROM?

Met de ingang van de AVG (25 mei 2018) is het verplicht om de gegevens van je bezoekers te beveiligen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een contactformulier, betalingen via een webshop, producten in een webshop en oa aanmelden voor nieuwsbrieven.

Het is natuurlijk niet wenselijk dat persoonlijke gegevens of informatie door anderen kan worden ingezien. Een SSL speelt in deze een belangrijke rol, lees een bijna verplichte rol!

Is een SSL alleen maar goed voor beveiliging?

Nee, een SSL helpt voor een betere vindbaarheid in Google (SEO). Google Chrome gaat binnenkort alle websites zonder SSL in de zoekresultaten omlaag halen. Firefox zal snel volgen en zo heb je twee grote internetbrowsers die een SSL erg belangrijk vinden. Zonder SSL wordt je dus afgestraft!

SSL aanschaffen?
Kies een van onderstaande producten en vermeld tijdens het afrekenproces om welke website het gaat. Graag nog meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

LET OP! Genoemde prijzen zijn inclusief installatiekosten, volledige website controle op externe en interne links enzovoort.

Prijzen:
SSL small: 75,- excl per jaar + gratis installatie
SSL PRO: 135,- excl per jaar + gratis installatie

Advies: SSL small