Een uniek website ontwerp

De perfecte schakel tussen jouw bedrijf, diensten en de behoefte van je doelgroep

Een website is dan wel uw online visitekaartje, maar zelfs meer dan dat. Het is een breed inzetbaar middel om uw doelgroep gericht te bereiken. Uw website dient een uniek ontwerp te hebben zodat de bezoekers direct weten wat u te bieden heeft.

Een uniek ontwerp begint al met het overnemen van de huisstijl zodat de website herkent wordt als uw online visitekaartje. Een bezoeker moet niet schrikken wanneer deze op de website komt, maar direct weten waar de website voor is en waar het te vinden is binnen de website.

Het is belangrijk dat een website periodiek van nieuwe informatie wordt voorzien. Dit om bezoekers te blijven trekken. Hierbij kunt u denken aan: Nieuwsberichten, nieuwe producten, nieuwe foto’s en teksten. RT-Webdesign zorgt dat uw website in WordPress wordt gemaakt, een CMS. Dit betekent dat u zelf de mogelijkheid heeft om teksten en afbeeldingen kunt wijzigen of zelfs nieuwsberichten kunt plaatsen.

Aantrekkelijke prijs

Een webdesigner vraagt veelal een uurtarief tussen de 50 à 90 euro per uur. Ik heb geen uurtarief maar werk met een vast bedrag per website, zo komt u niet achter onverwachte kosten te staan.